По покана на Стефан Радев представиха в Сливен проекта „Майка навреме“

16:37, 29 юни 15 / Общество 25 150 Topnovini
При изключителен интерес премина форумът, на който д-р Георги Стаменов представи уникалния за България проект - „Майка навреме“. Корифеят по репродуктивна медицина гостува в Сливен по покана на председателя на Обществения съвет за развитие към "Фондация за развитие на регион Сливен" и евентуален кандидат за кмет на Сливен от ПП ГЕРБ Стефан Радев.

Стаменов запозна медиите и дамите от Сливен с интересни факти за женския репродуктивен часовник. Той даде изключително ценни съвети на каква възраст една жена има най-големи шансове да създаде поколение. Специалистът ги посъветва как да процедират, ако не успеят да се възползват от този момент – какви са възможностите им да станат майки след време, ако нямат партньор в най-подходящия момент или са отложили създаването на поколение за по-късен етап от живота си, поради икономически или кариерни причини.

„Стартираме информационна кампания под надслов „Колко е часът според твоето тяло?” с надеждата да достигнем до колкото се може повече млади български жени, за да ги запознаем с важните факти за биологичния часовник на жената и да им помогнем да запазят шансовете си да станат майки. Навреме.” - сподели д-р Стаменов.

Специалистът отдели и няколко часа от ценното си време да консултира персонално дами и двойки с репродуктивни проблеми от общината.

Стефан Радев и д-р Стаменов бяха единодушни, че с този форум са поставили само началото на поредица от инициативи за дамите в Сливен и двойките с репродуктивни проблеми. В срещата между Радев и Стаменов се родиха конкретни идеи за съвместна дейност и инициативи, които ще бъдат в полза на сливналии.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Страхувате ли се от коронавируса?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 163 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.