Конкурс за детско творчество "Ценим водата" се провежда в Благоевград

15:00, 16 мар 21 25 1265 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

По случай Световния ден на водата – 22 март, РИОСВ - Благоевград и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ организират конкурс за детско творчество под мотото: „Ценим водата”.

„Регионалният конкурс е насочен към всички ученици от 1-ви до 4-ти клас от област Благоевград. Няма ограничения за вида на творбата. Може да бъде стихотворение, презентация, рисунка, есе. Това е по преценка на самия участник, но това, което ще оценяваме, е творбата да бъде оригинална - да бъде проявено творчество и креативно отношение“, каза Нели Гоцева, началник отдел „Планове“ в Басейновата дирекция, цитирана от БНР. Тя допълни, че отличените творби ще бъдат публикувани на сайтовете на двете организации. Предвидени са и награди, като най-голямата ще бъде фотоапарат за моментни снимки.

Нели Гоцева уточни, че заради пандемията, тази година конкурсът ще се проведе без лични срещи с участниците в конкурса. Те трябва да изпратят своите творби в дирекциите до 21 март като трябва да посочат имената си, от кое училище са, както и контакт за връзка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама