Новият космат символ на социалната справедливост

Джонатан Янив е обемист чичко, който се мисли за жена, държи да се обръщат към него с името Джесика и в момента се опитва да съсипе живота на 16 служителки в дамски салони, които са отказали да му направят лазерна епилация на гениталиите. Едрият биологичен мъж обвинява жените в трансфобия и дискриминация пред трибунала за човешки права в Британска Колумбия, Канада. Той ги съди защото са отказали да му направят интимната процедура „бразилски бикини“ на... косматия скротум. Защото Джонатан Янив все още е напълно обзаведен с мъжките си части, не е минавал през никаква хормонална терапия или хирургически интервенции за смяна на пола и май изобщо няма намерение да го прави. Той просто го е сменил в съзнанието си преди няколко години и умишлено е посещавал салони, които предлагат лазерна епилация само за жени. Още преди козметичната си космата каскада Янив се бе прочул като транс активист, който държи всеки, който се обръща към него с истинското му име и пол, да  бъде съден, тормозен и забраняван.

 

 

Няколко от служителките, който Янив обвинява в трансфобия и дискриминация вече са уволнени, а всички негови жертви са заплашени от сериозни финансови проблеми, защото ще са принудени да наемат адвокати. Янив редовно пуска оплаквания и в социалните мрежи и е успял да издейства блокирането и изтриването на десетки профили, които са отбелязали простата биологична реалност на неговото съществуване като пълен мъж с психическо отклонение. Към това добавяме и множество стари съобщения и постове, в които Джонатан говори как иска да си разменя тампони с 10-годишни момиченца, системно сексуализира деца, пуска си селфита от дамски тоалетни и официално планира да организира топлес парти за 12-годишни момичета без достъп за родители.

Този образ не е изваден от абсурдистките, умишлено долнопробни комедии на лошия вкус „Розови фламинго“ и Mondo Trasho на легендарния майстор на екранната трансгресия Джон Уотърс. Не, този образ е един от крайните продукти на модерния медиен и културен климат. Тази гротеска е отблъскващото олицетворение на прогресивния либерализъм. На академичната и институционална война срещу биологията, на абсурдния поход към социална справедливост.

Сексуален хищник с история на педофилска реторика и заплашително поведение, който трибунала за човешки права в Канада третира като жертва на трансфобски настроени козметички, дръзнали да откажат да направят интимна женска процедура на мъжките му полови органи. Това е либералната лазерна епилация на истината, етиката и естетиката.

Джонатан Янив беше издействал от канадските институции и ефективна забрана медиите да изписват истинското му име и да го наричат „той“ и „него“.

Според запознати с механизма на действие на трибунала за човешки права оплакванията, които Янив пуска не му струват нищо, но обвинените служителки са принудени да плащат на адвокат  и са заплашени от 35 хиляди долара глоба. Очевидно тази организация е точно толкова оруелски и кафкиански злокобна, колкото звучи. Преди години авторът Марк Щайн успя да спечели важно дело в Канада след като същият този трибунал заплашваше да му забрани да пише след оплаквания на ислямски активисти, разгневени от критичните му материали за ислямизма. Предвиденото наказание за Щайн буквално беше доживотна забрана за публикуване на материали, свързани с исляма, на територията на Канада. Като публична фигура и известен автор, подкрепен от добри адвокати, той успя да спечели правната битка. Но една служителка в козметичен салон едва ли има такива възможности.

Случаят с Джонатан Янив потресе дори някои либерали и вдъхнови заглавия в левите медии като „Не е престъпление от омраза една жена да не иска да епилира мъжки гениталии“.

Уви, за тях вече е късно да се връщат към разума. Този трансджендър герой на социалната справедливост е чудовището, което те сътвориха. Той е тяхното уродливо, но охолно отглеждано дете.

Някои хора предупреждаваха, че ще се стигне дотук. Още при първите медийно празнувани атаки срещу сладкари, които отказваха да правят торти за гей сватби. Още при първите заявки за закон за джендър неутрални тоалетни. Още при първите заглавия в престижни медии, че няма биологична разлика между двата пола, че всъщност изобщо няма два пола и всеки може да се идентифицира като каквото си иска, когато си поиска.

Войната срещу истината произвежда трансджендър активисти, които искат от обществото лазерна епилация и „бразилски бикини“. Това са човешките права на античовешката идеология. И не си мислете, че това никога няма да дойде тук. Джонатан Янив е вирус, предаван по културно-политически път.