Анджелина Джоли обвини Брат Пит в насилие 

19:45, 05 окт 22 / Свят 25 1766 Шрифт:
Биляна Иванова

Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия си съпруг Брад Пит по време на съдебно дело.

В подаденото до съда в Лос Анджелис заявление се твърди, че Пит се е опитал да постави условие Джоли да продаде дела си във винарната със споразумение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да обсъжда публично „физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им“.

В жалбата на Джоли се описва епизод по време на полет с частен самолет през септември 2016 г. до Франция, при който Пит уж „хванал Джоли за главата и я разтърсил“, след което я „блъснал в стената на банята“.

Пит също така „душил с ръце едно от децата и ударил друго в лицето“, се твърди в жалбата.

Адвокатите на Пит не са отговорили веднага на запитванията на медиите. 

Анджелина Джоли посети обстрелвания град Лвов

В подадената жалба се развиват насрещни искове срещу Пит по делото, което той заведе срещу Джоли и бившата ѝ компания през февруари. Пит твърди, че продажбата от Джоли през септември 2021 г. на дела ѝ във винарната Chateau Miraval на международна компания за напитки е била незаконна, тъй като двойката се е съгласила, че никога няма да продава дяловете си без съгласието на другия, пише БГНЕС. 

В подадената във вторник жалба Джоли заявява, че такова споразумение не е съществувало и че Пит е отказал да откупи дяловете й, освен ако тя не се съгласи на „безсъвестна заповед за премълчаване“ по отношение на неговото поведение.

В своята жалба Джоли също така заяви, че ФБР е проучило инцидента в самолета и „е стигнало до заключението, че правителството има основателна причина да обвини Пит във федерално престъпление“.

Брад Пит определи обвиненията като „напълно неверни“

Брад Пит отхвърли като „напълно неверни“ новите обвинения на Анджелина Джоли към него, предаде CNN. „Историята, която Джоли разказва, продължава да се развива всеки път с нови необосновани твърдения. Брад пое отговорност за това, което е извършил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови твърдения са напълно неверни“, се казва в изявлението на говорител на актьора.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама