Къде няма да има вода в София

06:50, 29 юни 20 / София 25 650 Topnovini
Снимка: Pixabay

На 29 юни 2020 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Димитър Миленков“ №40 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Димитър Миленков“ пред №202.

На 29 юни 2020 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калдъръмче“ вилна зона „Приплат“ с. Владая се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Приплат“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калдъръмче“ ъгъла с ул. „Чехълче“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!