Васко Василев се завръща в България с шест нови концерта

18:00, 24 фев 20 / Култура и наука 25 1587 Topnovini

След 15 изключително успешни концерта през есента на миналата година, нови шест града се добавят към фламенко турнето Passion Flamenca на прочутия наш музикант Васко Василев. Те ще проведат през втората половина на месец юни в Пловдив, Варна, Разград, Силистра и Севлиево, съобщиха организаторите.

„За мен и момчетата от Малага ще е голямо удоволствие да се върнем с любимите ни фламенко парчета в още 6 български града. Получих много въпроси защо Варна и Пловдив липсват в списъка с концерта от миналата годината и ето че сега имам отговор и той е – за да можем да влезем в най-красивите локации в тези 2 града, защото нищо не може да се сравни с атмосферата в античния театър на стария Пловдив и с красотата на зеления бръшлян във Варна. Нямам търпение да видя Летния театър в градски парк на Плевен, където никога не съм бил, както и Разград и Севлиево. С пътуването ни през миналата есен усетихме смисъла от това да правим концерти не само в големи градове и големи зали и съм щастлив, че можем да продължим така. Имам огромен сантимент към концерта в Силистра, от където е майка ми и където съм живял като малък. Отдавна искам да спрем там с някое турне и се радвам, че сега ще го направим“, споделя Васко Василев.

За концерта в София, който предстои на 21 декември и бе обявен само ден след края на турнето миналата година, Васко Василев споделя, че има идея за коренно различна програма, но на този етап не иска да разкрива плановете си напълно.

16 юни – Пловдив, Античен театър
17 юни – Плевен, летен театър Кайлъка
20 юни – Варна, летен театър
22 юни – Разград, Общински културен център
23 юни – Силистра, Драматичен театър „Сава Доброплодни“
24 юни – Севлиево, Дом на културата „Мара Белчева“

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани