Слънчево с температури до 35 градуса в петък

07:30, 17 авг 18 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес времето ще бъде отново слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в западните райони от страната краткотрайно ще превали. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса, сочи прогнозата на НИМХ - БАН.
 
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в масивите от Западна България краткотрайно ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна, максималната на височина 1200 метра ще е около 23 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

През почивните дни в следобедните часове ще има по-значителни временни увеличения на облачността. В събота само на отделни места в Западна България е възможно краткотрайно да превали, в неделя вероятността за краткотрайни валежи с гръмотевици на повече места е по-голяма. В източните райони ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Температурите слабо ще се понижат.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама