Фенове събират пари за Кайли Дженър

15:20, 17 юли 18 / Любопитно 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Феновете на Кайли Дженър се нагърбиха със задачата да я превърнат по-бързо от милионерка в милиардерка.

След като преди броени дни стана ясно, че риалити сензацията е на път да стане най-младата милиардерка в света през 2019 г, последователите й решиха да забързат процеса. Те се активизираха в краудфъндинг платформата GoFundMe, като за четири дни събраха над 2000 долара.

„Кайли Дженър се появи на корицата на сп. Forbes с генерирана печалба от 900 милиона, което е сърцераздирателно. Не искам да живея в свят, в който Кайли не притежава милиард долара“, заяви основателят на дарителската кампания Джош Островски.

Не всички обаче останаха доволни от решението на феновете на 20-годишната звезда да налеят допълнително средства в джоба й. „Буквално хора умират навсякъде, а други решават да дарят пари на Кайли Дженър. Всички сте психично болни“ и „Ако наистина дадете пари за Кайли Дженър, но не можете да отделите за благотворителна организация или бездомник, това говори много за егоизма ви“, са само част от негативните коментари.

Според прогнозите, през 2019 г. най-младото попълнение в клана Кардашиян ще се превърне в най-младата притежателка на такава сума пари, с което ще изпревари в списъка дори имена като Марк Зукърбърг и Еван Шпигел. „Социалните мрежи са страхотни – дават ми лесен достъп до феновете и клиентите ми“, обясни маркетинг стратегията си Дженър, която разполага с над 110 милиона последователи в Инстаграм и Туитър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама