Бащата на Меган: Мисля че е под голям натиск, не ми харесва усмивката й

13:40, 17 юли 18 / Любопитно 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Томас Маркъл стана камъче в обувката на дъщеря си Меган, а оттам и на британското кралско семейство, към което херцогинята на Съсекс принадлежи сега. След като не присъства на сватбата на дъщеря си и принц Хари по здравословни причини, Маркъл проговори пред медиите за Меган и нейната нова житейска роля. И изглежда не е особено доволен, пише списание "Ел Паис". 

Пред "The Sun" бащата на бившата актриса убедено заявява, че дъщеря му е претоварена от своите публични дейности. "Това, което виждам в момента, е, че тя е ужасена", казва 73-годишният Маркъл. „Виждам го в очите й, в лицето й, в усмивката й. Гледал съм усмивката й с години. Познавам тази усмивка. Не ми харесва усмивката, която виждам сега", откровен е Томас Маркъл. "Това дори не е фалшива усмивка, това е паническа усмивка", допълва той.

Според него твърде висока е цената, която трябва да платиш, за да влезеш в британското кралско семейство. От друга страна, той допуска, че това може да е нещо временно. "Може би преживяват лоши дни като двойка. Не знам. Наистина се притеснявам. Мисля, че Меган е под голям натиск”, признава угриженият баща.

Томас Маркъл не е въодушевен и от протокола, който дъщеря му трябва да спазва като членка на видното семейство, нито от дрехите, които носи херцогинята на Съсекс. "Меган изглежда като излязла от стар филм. Защо през 2018 г. трябва да се облича като през 30-те? Защо е нужно да покрива коленете си?", пита баща й.

Според Томас Маркъл Меган е много ангажирана с ролята си. "Не обвинявам Хари, нито някого другиго, но следват норми, които за мен нямат никакъв смисъл. Не са по-малко хора от останалите. Бог знае колко ми е жал за тях, че не могат да показват емоциите си".

Освен това признава, че все още „си плаща” за сватбата. "Всеки път, когато някой ме спре, за да ми каже: "Колко жалко, дъщеря ти беше красавица"…. През остатъка от живота ми трябва да живея с това. Британското кралско семейство живее с твърде остарели разбирания", твърди още Томас Маркъл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама