Тръмп ще се кандидатира за втори мандат и очаква победа

13:55, 15 юли 18 / Политика 25 514 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Говорейки в интервю с британския телевизионния водещ Пиърс Морган публикувано в неделя, преди да бъде излъчено по световните телевиции, американският президент повтори твърдението си, че е дал на министър-председателя Тереза ​​Мей "възможността" да даде на Обединеното кралство предимство пред Европейския съюз в разговорите за Брекзит, но не сподели каква е тази възможност.

Той също така каза, че е казал на Мей да се "измъкне" във всяко споразумение с ЕС, за да направи възможно търговско споразумение със САЩ.

"Ние ще направим много с Обединеното кралство, защото те имат продукти, който ни харесват", каза Тръмп. "Искам да кажа, че имат наистина много чудесен продукт. Те правят феноменални неща“, каза уверено Тръмп, а после с усмивка добави: „Вие имате различни имена - можете да се обърнем към вас с "Англия", "Великобритания", "Обединеното кралство"...“

Запитан за масовите протести срещу него в Лондон в петък, Тръмп заяви: "Някои от тях протестират в моя полза, знаете ли това? Има много протести в моя полза."

Президентът отговори и на въпроси, като например севернокорейските разговори, абортите и имиграцията.

Той също така потвърди, че ще се кандидатира отново за президент на САЩ през 2020-а година, очаквайки да спечели втори мандат. „Изглежда, всички искат да го направя”, добави президентът на САЩ. Той не смята, че има представител на Демократическата партия, който може да го победи на изборите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама