България е най-евтиното място за семейна почивка е Европа

13:40, 14 юли 18 / Култура 25 497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Статистика показва, че най-доброто място за почивка в Европа е България - и дори на по-достъпни цени спрямо миналата година.

Изследванията на M&S Bank показаха, че почивките за семействата са по-евтини с 1,4% тази година, отколкото през 2017-а година, спестявайки средно по 56 паунда на човек от четиричленно семейство, като Слънчев бряг отчита най-голям спад в цените.

Почивката за четиричленно семейство ще струва на англичани малко над 3 000 Паунда ( 6650 лева), което включва самолетни полети, настаняване, храна, напитки и други от първа необходимост за седем нощувки.

България също бе обявена за най-евтината дестинация за британците измежду 19 европейски морски курорти. В проучване са разгледани общите разходи във всеки курорт, като обяд и вечеря, напитки, слънцезащитен крем,

Но какво толкова е страхотно в Слънчев бряг? Е, въпреки че е по-развит от по-традиционните европейски курорти, той също има какво да предложи по отношение на това къде да се отседне и къде и какво да се посети.

Курортът предлага не само добри хотели на народни цени, но и страхотен нощен живот, красива природа и вкусна местна храна и вино.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама