Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на САЩ

20:40, 22 май 18 / Любопитно 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на САЩ във филма "Първи дами", пише вестник "Труд". Съсценаристка е истинската лесбийка и комедиантка Тиг Нотаро. Тя е запазила за себе си и ролята на президентската съпруга.

Политическата комедия е поръчана от стрийминг платформата “Нетфликс” и ще бъде един от най-горещите джендър проекти на развлекателната индустрия. Дженифър Анистън и Тиг Нотаро ще играят съответно Бевърли и Кейси Никълсън – първата лесбийска президентска двойка. Рекламното изречение на бъдещия филм е точно това, което се очаква от подобен проект – “Зад всяка велика жена стои още една велика жена”.

Оригиналната идея за хомосексуална окупация на Белия дом се ражда в главите на Тиг Нотаро и Стефани Ейлин, които са лесбийска двойка в живота.

В продуцентския екип на филма влизат звездата Дженифър Анистън заедно с Адам Маккей, сценаристките Нотаро и Ейлин, Уил Фарел, Джесика Елбаум и Бетси Кох.

През последните години промотирането на сексуални малцинства се превърна от израз на добра воля, толерантност и политическа коректност в квази-религия, сурова догма и партийна линия за Холивуд. На всички престижни награди вече им неофициални квоти за лесбийски, гей и транс филми.

Проекти, посветени на джендър доктрината и сексуалните малцинства получават зелена светлина много по-бързо от останалите филми.

С “Първи дами” развлекателната индустрия ще се опита да покаже и предскаже желаното бъдеще, според което лесбийка наистина трябва и ще стане президент на САЩ.

Години преди избирането на Обама филми и сериали показваха чернокож президент в Белия дом. Сега Холивуд се опитва да повтори алгоритъма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама