Джон Леджънд и Криси Тейгън кръстиха бебето

20:20, 21 май 18 / Любопитно 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-чаровните двойки в хайлайфа- Криси Тейгън и Джо Леджънд, избраха име за втория си наследник. Момченцето, което се появи на бял свят преди седмица, е кръстено Майлс.

За избора на звездната двойка стана ясно от пост на манекенката в Туитър. „Здравей, свят! Това е Майлс Теодор Сти вънс. Ние сме потопени в неговите гугукания и прегръдки. Нашият дом е препълнен с любов. Благодарим ви за хубавите пожелания“, написа в профила си тя.

Тейгън знаела за бременността си още от 11-ия ден, тъй като се подложила на процедурата ин витро. Заедно с изпълнителя на All Of Me се притесняват как по-голямата им дъщеря Луна ще приеме новороденото. „Мисля, че тя ще има някои проблеми, защото сега командва цялата къща. Свикнала е да бъде в центъра на всичко, така че ще видим как ще започне да споделя вниманието", разкри наскоро Леджънд.

Още преди да роди сина си, красавицата псподели желанието си да се сдобие и с трета рожба. „Мисля, че искам още едно бебе след това и тогава ще се развихря. После ще изживея 30-те си, без да съм постоянно бременна“, заяви тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама