Роджър Уотърс разтърсва "Арена Армеец" с 80 тона оборудване

19:00, 24 апр 18 / Култура 25 554 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

80 тона оборудване, докарано с над двадесет тира и шест автобуса. С това пристига Роджър Уотърс за мега спектакъла си на 4 май в "Арена Армеец". Турнето "Us + Them" вече стартира на 13 април в Барселона, а гениалният фронтмен на "Пинк Флойд" ще представи у нас хитове от най-великите албуми на бандата - "Wish You Were Here", "The Wall", "Animals", "Dark Side of the Moon", както и песни от новия му албум “Is This the Life We Really Want?".

Подготовката за грандиозното шоу ще започне няколко дни по-рано. За пръв път в България зрителите ще присъстват на концерт със съраунд звук. За целта ще бъдат изградени специални озвучителни кули, разположени на осем различни позиции в залата. Уникалният спектакъл, който Уотърс ще представи в София, включва и най-съвременните аудио-визуални ефекти, разтърсващ звук, както и впечатляващо светлинно шоу.

Поради огромния интерес към концерта на Roger Waters, билетите са почти разпродадени. Ограничен брой все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама