Писмо от раздялата на Мадона с Тупак Шакур отива на търг

17:40, 24 апр 18 / Любопитно 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мадона загуби делото, което водеше близо година, за да спре търга на свои лични вещи, сред които и писмо от раздялата й с рапъра Тупак Шакур.

Според постановлението на съда, поп иконата не е постъпила коректно, тръгвайки директно срещу Дарлийн Лутц – нюйоркската колекционерка на произведения на изкуството и бивша приятелка на Мадона. Лутц е и главният източник на 22-та предмета, сред които са писмена кореспонденция, касетки и четка за коса на певицата.

На търга с меморабилия, наред с други вещи на звездата, трябваше да бъде предложено и писмо, адресирано до Мадона от покойния Тупак Шакур, в което той излага причините за решението да се раздели с нея. Писмо е с дата януари 1995 г., а неговата начална цена бе определена за 100 000 долара. То е написано от затвора, където по това време Шакур излежава присъда за сексуално насилие.

Можеш ли да разбереш това? Да бъдеш видяна с чернокож мъж няма да застраши по никакъв начин кариерата ти. По-скоро ще те накара да изглеждаш по-отворена и вълнуваща”, пише Шакур и коментира изявление на Мадона по онова време, в което звездата е заявила, че e ”приключила с опитите си да рехабилитира всеки рапър или бейзболна звезда”, визирайки и предишни свои афери. Думи, които се оказват особено болезнени за рапъра и той пожелава да прекрати романса си с нея макар и да й обещава приятелството и подкрепата си.

Новината за романса между двамата беше крита в продължение на много години и едва през 2015 г. певицата призна, че се е срещала с Тупак почти до убийството му през 1996 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама