Кадри на БКП, БСП, ДС и русофили учредяват комитет, който да извади България от НАТО?

21:29, 22 фев 18 / Политика 25 735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Преди дни в София бе учредена поредната хибридна неправителствена организация, насочена срещу цивилизационния избор на България – ЕС и НАТО, отбелязват от faktor.bg

Тя носи гръмкото име „Български комитет за мир”, но още преди старта й е предизвестено, че ще бъде поредният паразитен рупор на Кремъл и БСП у нас. 

Учредителното събрание е насрочено за 20.02.2018 год.(вторник) , от 18:00 часа в Мраморната зала на Руския културно – информационен център (РКИЦ) в София, потвърди пред Faktor.bg  главният организатор Симеон Игнатов, който се очаква да бъде избран и за лидер. Според него, нямат амбицията да стават партия, а да се занимават с въпроси, които са над политиката.

Списъкът на инициативния комитет е направо

скандален

Ето кои са „героите”: Симеон Игнатов, председател на Бълг.антифашистки съюз – “Позитано“20, заместник председател на Движение на ветераните в БСП – „Позитано“20 и почетен председател на Асоциацията за приятелство с КНДР /Северна Корея/; Мирослав Попов – БСП “Позитано“20; Уляна Пачева – БСП “Позитано“20; Георги Йорданов – БКП, министър преди 1989 г., приближен на Тодор Живков; Станка Шопова – Фондация „Устойчиво развитие за България“, номенклатура на БКП и Кремъл;  Светлана Шаренкова – Форум „България-Русия“; Златан Стойков – Съюз на офицерите и сержантите от запаса; Радослав Пешлеевски; Радослав Гайдарски – БСП “Позитано“20; Динко Желев – БСП “Позитано“20; Минчо Мънев Минчев – ПП „Нова зора“ /коалиция БСП/; Касим Далл; Епископ Герасимq, човек на Русия и библиотекарите в БПЦ, провалил се като кандидат за владика на Видин; Валентина Николова – Съюз на пенсионерите – 2004; Боян Ангелов – Съюз на българските писатели; Снежана Тодорова – Съюз на българските журналисти; Стефка Костадинова – БОК; Александър Паунов – Комунистическа партия /коалиция-БСП в НС/; Симеон Симеонов – Отечествен фронт/съюз; Иван Сечанов – Съюз на ветераните от войните; Петър Велчев – Съюз на военно-инвалидите; Чавдар Стоименов – Фондация „Г.Димитров“ – БСП, „Позитано“20. Пред Faktor.bg Касим Далл обясни, че са направили опит да го вмъкнат във въпросната завера, но категорично е отказал да забъркват името му. „Даже не съм в България, а и никога не бих участвал в подобна организация, това е провокация”, лаконичен бе Далл.

Няма съмнение, че ударната сила на бъдещия „Български комитет за мир”, са стари номенклатури на БКП, ДС и неразривно свързани с БСП и политиката на „Позитано”. Голяма част от тях са и в тайнствения списък на Инициативния комитет за честване на 140-годишнината от руско-турската война, който е под патронажа на президента Радев. Някои от въпросните „герои” бяха членове и за издигането му за държавен глава.

Целият материал вижте тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама