Азис повежда хиляди на хоро

11:20, 20 фев 18 / Любопитно 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралят на попфолка Азис ще поведе километрично хоро по време на концерта по случай 25-ия рожден ден на радио „Веселина“.

Мястото е „Арена Армеец“, датата 22 февруари, а заедно с Костинбродския славей поздрав към присъстващите с народна песен ще отправят звездите на „Пайнер“ Галена и Цветелина Янева.

Специално за събитието у нас ще кацне и сръбската легенда Цеца, която се надява на сладки приказки и споделяне на творчески опит с българсикте си колеги. Тя ще види за първи път от една ръка разстояние изпълнителя на „Мотел“ и признава, че ще следи с интерес представянето му.

Вдовицата на Аркан познава певеца покрай участието му в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“, когато през 2015 г. на финала той избра да блесне с нейния хит Kukavica. Тогава екипът на чаровната брюнетка качи видеото с имитацията на Азис в официалния й сайт и в профила й във Фейсбук, а феновете на Ражнатович останаха очаровани от представянето му.

По време на тричасовия спектакъл родните меломани ще могат да се насладят още на изпълненията на Берковската духова музика, оркестър „Орфей“ и гръцката певица Пеги Зина.

Билети за събитието на цена от 25 до 80 лв може да намерите в мрежата на Eventim.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама