Скандалът Бодурова-Панайотов: Не заради „мижав интерес“, а за пари за гориво

20:25, 03 юли 22 / Общество 25 2192 Шрифт:
Ирина Иванова

Неочакван скандал възникна в социалните мрежи между естрадните певци Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, след като пропадна участието на Панайотов в неин концерт в Бургас. Формалната причина била парите за гориво до там. Певецът извади от Viber чата с колежката си и го публикува във Facebook. Тя също написа своето обяснение за случилото се.

Няма да пея на 11.07 в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. На всички мои фенове - извинявам се“, написа той във Facebook.

„Преминавам на вариант В. Ето я истинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е съобщението, което получих на Viber на 28-и юни от К.Б. Чакам вашта сурова присъда“, отбеляза Панайотов след това. Следва и пост със съдържанието на есемес кореспонденция между него и Бодурова, от което става ясно, че са му отказани средства, които да покрият разходите за гориво от София до Бургас.

Тези постове предизвикаха веднага реакция от естрадната певица, която написа във Facebook: „Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен „Момчето, което…“ да изпее и песента „Искам обич да ти дам“, която много харесвам. Но получих отговор: „НЕ СЕ ПРИЕМА“. Онемях … много грубо, но замълчах“. 

По думите ѝ преди няколко дни той ѝ написал, че трябва да се оправят със счетоводството. „Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с „Иван, Драган и Петкан“ - известни наши 2-ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина (би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни“, посочи тя.

„С поста си във Facebook вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал“, изтъкна Бодурова. 

Певицата се учудила и от огромния интерес, който предизвика задочната словесна престрелка между нея и Панайотов, и вчера пусна следния пост: „Явно, в България липсва екшън - писнало е на хората само от политически разправии. Но не можах да разбера защо се нарича „скандал“ и то грандиозен това, че съм отказала на колега да пее в моя концерт. И не мога да приема хора, които имат много скромно мислене (можех и друга дума да употребя, например прости) и решиха, че заради пари, а не заради грандоманщината на П.П. съм отказала участието му. След всичко това сега трябва да правя втори концерт в Бургас….“.

Пред bTV пък тя се оплака, че певец нарекъл техни колеги „сульо и пульо“. Тя уточни, че е простила на колегата си и уважава неговото творчество. „Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред и всички да сме здрави. Пожелавам на всички успех, пожелавам на всички да бъдат здрави!“, каза в заключение Кичка Бодурова.

Пред „Телеграф“ Панайотов обясни: „Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си искам моите. 800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лв. за литър това са 272 лв. Само ме е срам да кажа колко ми е хонорарът, ще ми се смеят“.

Междувременно изразът на Панайотов мижав интерессе превърна в истинска сензация в социалните мрежи и стана повод за създаването на много мемета, включително по повод изгонването на руските дипломати.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама