Почина издателят на списание "Мениджър" Васил Мирчев

19:42, 25 ное 20 / Общество 25 1489 Василена Йорданова
Снимка: Pixabay

Изпълнителният директор на "ВМ Финанс Груп" и издател на списание "Мениджър" Васил Мирчев е починал след усложнения, предизвикани от коронавирус

"След сериозно усложнение той загуби битката с Covid-19. А ние загубихме брилянтен и обичан лидер с проницателен ум, борбен дух и стоплящо чувство за хумор", написаха от списанието, съобщавайки тъжната вест.

Снимка: Сп. "Мениджър"

Васил Мирчев има над 20-годишен опит като предприемач. Той е създател, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на “ВМ Финанс Груп”. През 2009 г. той е избран за председател на Консултативния съвет на Глобалния договор на ПРООН в България, доброволческа мрежа, насърчаваща развитието на социално отговорни практики и проекти за опазване на околната среда в оперативната дейност на различни бизнеси.

Мирчев е завършил Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и световно стопанство, специалност Международни икономически отношения. Има повече от 20 години предприемачески опит, свързан със създаването на компаниите на „ВМ Финанс Груп“.

Списанието "Мениджър" всяка години организира престижния конкурс "Мениджър на годината".

Екипът на ТОПНОВИНИ изказва искрени съболезнования на близките и семейството на Васил Мирчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!