На Свети Валентин внимавайте за фалшиви промоции

11:13, 14 фев 20 / Общество 25 986 Topnovini
1

Да се внимава за фалшиви промоции и скрити условия като например допълнително заплащане за програма в заведение за отбелязването на днешните празници Трифон Зарезан и Свети Валентин, предупредиха от Комисията за защита на потребителите (КЗП).

Денят на влюбените е!

Трябва да се подготвяме предварително, защото рисковете някой да ни измами в последния момент с уж изгодна оферта съществуват. Да не се доверяваме на съмнителни сайтове, които ни приканват бързичко да си купим нещо, само защото в рамките на няколко минути или няколко часа ще бъде налична тази оферта“, акцентира председателят Димитър Маргаритов.

Покачването на цените на цветята при подобни празници е само морално укоримо, но не и незаконосъобразно, тъй като в условията на пазарна икономика ценообразуването не може да бъде обект на държавно регулиране.

Два билета за театър на цената на една целувка

Според проучването на комисията за двойния стандарт при храните в шоколадовите бонбони в България има повече протеини, тоест повече сухо мляко, от тези, които се продават в Германия. В шоколада в България пък има по-малко протеини, отколкото има в шоколада в Испания.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани