Къде няма да има вода в София

07:10, 24 окт 19 / Общество 25 1122 Topnovini
1

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ален мак“ кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Горубляне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Деян Попов“; ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с превключване на уличен водопровод в района на помпена станция „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Кремиковци“ - ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

На 24 октомври 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“
бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до бул. „Копенхаген“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Обиколна“.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 201 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.