Къде няма да има вода в София

07:00, 21 май 19 / Общество 25 169 Topnovini

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Ясен“, вилна зона „Банкя, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Вердикал“
вилна зона „Банкя“
гр. Банкя

По време на спирането ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Восток“ №2, ул. „Петко Д. Петков“ и ул. „Царибродса“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Позитано“, жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Позитано“ от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Троян“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ бл. 80.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Обреща“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Обреща“ , по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Обреща“ до ул. „Цариградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обреща “ ъгъла с ул. „Самоковско шосе“.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Магнолия“, жк. „Надежда“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Магнолия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Магнолия “ ъгъла с ул. „Любородие“.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“, кв. „Симеоново - север“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Мария Магдалена“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Босилек“ и ул. „Поп Пейо“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Св. Мария Магдалена“.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мичман Тодор Саев“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мичман Тодор Саев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мичман Тодор Саев“ №15.

На 21 май 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кремиковско шосе“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ЗСК „Кремиковци“, жп гара Кремиковци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кремиковско шосе“.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 265 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.