Откриват телефон за сигнали за ремонта на "Граф Игнатиев"

17:25, 08 ное 18 / Общество Сподели в: 25 795 Topnovini Автор: Topnovini
1

Открива се нарочен телефон за сигнали, който ще функционира само за ремонта в района на улица "Граф Игнатиев", който ще е в рамките на изпълнение на договора. Това каза пред журналисти Малина Едрева, председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

Тя допълни, че от фейсбук страницата на "Транспорт за София" ще може да се получава информация за етапите и за всичко, свързано със следващите стъпки по изпълнението на проекта. Ще бъде създаден и електронен адрес за сигнали за ремонта, предаде БТА.

''Целта на тези мерки е да се подобри комуникацията'', каза Едрева и допълни, че са установили изключително тежка и нарушена комуникация със собствениците на заведения и магазини, както и с живеещите по улица "Граф Игнатиев".

''Установихме, че до преди две-три седмици източник на информацията не е била Общината, а хората са се осведомявали от строителя или по метода "една жена каза", посочи още Едрева.

Тя отбеляза, че е учудена от отсъствието на районната администрация в процеса по комуникация, тъй като районният кмет е този, който стои най-близо до хората.

Сподели в:
Ключови думи
2 коментара
Калоянис 02:56, 10 ное 18

БСП са хванат да се гръмнат! Всичко заради тези жалкари идва - подкупват и жалките търговци дори

Калоянис 02:56, 10 ное 18

Прост народ сме - искаме всичко да стане на секундата, е няма как! За хубавото - в случая за ремонта, трябва време

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани