Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не е изпълнено

19:40, 23 авг 19 / Любопитно 25 1624 Topnovini
1

Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, което така и не било изпълнено след смъртта му, твърди бившият му мениджър Реймон Бейн, съобщи „Индипендънт”, цитиран от bTV.

Според Бейн Джексън е написал завещание през 2006 г., което означава, че то анулира това от 2002 г.

„В това завещание той подробно описа как трябва да се запази и поддържа неговото наследство. Майкъл го написа пред нотариус и мен”, коментира мениджърът.

По думите й обаче тя не знае къде се намира въпросното тайно завещание и се надява то да се появи.

 „Всеки, който е познавал Майкъл знае колко методичен, сериозен и точен беше той. Надявам завещанието му от 2006 г. да бъде открито и изпълнено”, допълва тя.

Бившият мениджър обясни, че до момента няма нито едно дарение направено в името на Майкъл Джексън – нещо, което той много би желал.

След смъртта на певеца през 2009 г. властта върху неговото състояние беше дадена на двама души, записани в завещанието от 2002 г. Отношенията между тях и семейството на Джексън са обтегнати и се водят дела.

Пълномощниците на Джексън коментираха пред “Индипендънт”, че “Реймон Бейн няма право да действа от името на Майкъл Джексън, нито да използва неговото наследство за каквито и да било дарителски кампании или реклама”.

Така и не става ясно къде се намира тайното завещание на поп иконата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани