Художничката Даниела Стойкова представя зимната си колекция картини

09:40, 03 дек 18 / Култура и наука 25 934 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7

С наближаването на един от най-хубавите празници за цялата година -Коледа, домовете са изпълнени с топлина и уют, светли чувства, надежда и очакване за нещо хубаво. Tова е празникът, през който е време да забравим за неразбирателствата и да се съберем с любимите си хора, а навсякъде цари чувство на любов, романтика и топлина.

Ето, че нашият екип намери начин да ви предаде това коледно настроение, ако все още не сте се заразили от красиво украсените витрини на магазините и коледните реклами по телевизията. Поздравяваме ви с тази малка, но прекрасна зимна галерия на художничката Даниела Стойкова. Карините могат да бъдат видяни както в София, така и в Милано, Ил Салото Миланезе, където младата художничка има постоянна експозиция от 20 Септемри 2018. Заповядайте да ги видите и в Руски Център, където на Открита арт сцена всеки месец тя подготвя малка изненада за своите почитатели по време на спектакъла "Измерения на Любовта".

А ако все още не сте измислили, какво да подарите на любимите си хора за Коледа, ето една чудесна идея за подарък, с който да им покажете, че ги обичате. Картините представляват абстрактни, фигуративни пейзажи, из които често срещаме мотиви от Милано. Даниела успява да улови в картините си духа на Коледа и да го пресъздаде по такъв начин, че да достигне до вашите сърца. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 130 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.