Сергей Станишев: Ние тръгваме да спечелим тези избори

08:25, 15 апр 19 / Политика 25 928 Topnovini
1

,,Още вчера Бойко Борисов заяви, че БСП е антиевропейска партия, но Националният съвет на партията каза, че чува гласа на партията. Така се доказа, че БСП е най-демократичната партия." Това коментира Сергей Станишев в ефира на Нова телевизия. 

,,Ако нещо се прави на инат, се получава отпор. Можехме да спестим това, което си причинихме, при подредбата на листитите." Той заяви, че не е имал среща с Корнелия Нинова.

,,За мен е важно, че партията ясно заяви своята европейска социалистическа привързаност. За всички е ясно, че днес ЕС не е това, което искаме да видим, а за България има много рискове в този ЕС. Първото нещо, към което трябва да се стремим е да няма Европа на две скорости. Предстоят важни и сложни преговори след евроизборите на ниво премиери.

,,Още един премиер в Европа е ляв след избирането на премиера на Финландия, каза Станишев." По думите му Елена Йончева е спонтенен и искрен човек. ,,Аз съм й благодарен за подкрепата. Сега е важно да се събере цялата листа и да се хвърлим да правим кампания. Политиците трябва да бъдат смирени, хората не ги интересува вътрешните разправии на една партия.''

,,Ние тръгваме да спечелим тези избори", каза Станишев. Социалистите в Европа са силата на промяната, каза още той.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани