Снимки на деня 23 Май 2019

14:10, 23 май 19 / Денят в снимки 25 3402 Topnovini
Афганистанските служители в областта на сигурността задържат мястото на самоубийствения  бомбен атентат в Газни, Афганистан, 22 май 2019 г. В докладите се посочва, че най-малко пет души, включително две деца, двама афганистански полицаи и цивилен, са починали, а други 17, включително жени и деца, са ранени след бомбандировката в град Газни.
1
Поле от над 37 000 флагчета на Съединените щати на Бостънската община в памет на предстоящия Мемориален почивен уикенд в Бостън, Масачузетс. Всяко едно от флагчетата, засадени близо до паметника на моряците и войниците в най-стария обществен парк на нацията.
2
Кадъра показва противогаз, който южнокорейски войници са открили в Арроухед Ридж, едно от местата на ожесточените битки по време на Корейската война през 1950-53 г. Смята се, че маската е била използвана от китайски войник, загинал в конфликта.
3
Десетки хора почистват морските водорасли от саргас – морска трева, след като голямо количество бяха измити на плажовете в Канкун, Мексико.
4
Повредена джамия сред разрушени сгради в град Марави, Филипини. Преди две години терористите от Ислямска държава, заеха град Марави, като предизвикаха петмесечен въоръжен конфликт и това причини хиляди смъртни случая и остави града в руини.
5
Египетските танцьори изпълняват танц в поли танура по време на фестивала Рамадан в двореца Ал Гури в Кайро, Египет. Ал Танура обикновено се практикува от суфийските мюсюлмани и е духовна практика, където въртенето и отхвърлянето на три поли представлява кръговото движение на света.
6
Афганистанските служители в областта на сигурността на мястото на самоубийствения  бомбен атентат в Газни, Афганистан, 22 май 2019 г. В докладите се посочва, че най-малко пет души, включително две деца, двама афганистански полицаи и цивилен, са починали, а други 17, включително жени и деца, са ранени след бомбандировката в град Газни.
7
Група слонове в района Кведи на делтата Окаванго, Ботсвана. Ботсвана е премахнала забраната за лова на слонове и според съобщенията в медиите притежава най-голямата популация на слонове в света.
8

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.