Снимки на деня 21 Май 2019

13:05, 21 май 19 / Денят в снимки 25 3308 Topnovini
Пресконференцията за RHS Chelsea Flower Show в Лондон, Великобритания. RHS Chelsea Flower Show е градинско шоу, което се провежда в продължение на пет дни от Кралското градинарско дружество в района на Кралската болница Челси, Великобритания.
1
Вчера мъж се покатери по Айфеловата кула, докато пожарникарите се опитват да го спрат в Париж, Франция.
2
3
Съвместно обучение на германски и холандски войници, които участват във военното учение, наречено Зелен грифон в Бад Бевенсен, близо до Йелцен, Германия.
4
Два дракона, сложени пред сградата на общината в Лос Анджелис, отбелязват входа на Чайнатаун в Лос Анджелис, Калифорния.
5
На 20 май в зала 19 на Квадрат бе представена изложбата Терен Медия.
6
Ливански полицаи се сблъскаха с пенсионирани офицери и войници, които се опитаха да влязат в двореца на правителството по време на демонстрация пред двореца на правителството в Бейрут, Ливан.
7
Лодки на палестински рибари плават в пристанището в Газa. Според съобщения в медиите, Израел наскоро разшири риболовната зона за рибарите от Газа от шест морски мили до 15 морски мили.
8
Протестно шествие, организирано от Асоциацията на служителите и персонала на All India Jet Airways близо до Министерството на гражданската авиация в Ню Делхи, Индия. Те искат заплащане и сигурност на работното място.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 265 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.