Снимки на уикенда 18 - 19 Май 2019

12:30, 19 май 19 / Денят в снимки 25 3351 Topnovini
Египетски Мосарати ударят барабаните си и призовава мюсюлманските вярващи около квартал Маади преди разсъмване в Кайро, Египет. Опитват се да събудят спящи хора, за да могат да ядат преди изгрев слънце по време на свещения месец Рамадан.
1
Cees Bol от Холандия след пресичането на финалната линия, по време на последната обиколка от турнето AMGEN на Калифорния 2019 в стадион Rose Bowl в Пасадена, Калифорния, САЩ.
2
Членовете на екипа на Benfica празнуват с привържениците си в центъра на Лисабон, след като техният отбор спечели португалската първа лига по футбол, побеждавайки Санта Клара в Лисабон, Португалия.
3
По повод 18 май Международен ден на музеите и Европейската нощ на музеите културните институти отвориха врати за желаещите да се докоснат до експонатите и творбите изложени в музеите и галериите или да се насладят на прекрасни концерти и премиери на книги. „Нашият град и нашият музей имат изконното право да се включват в тази инициатива, защото тук е ядрото на европейската цивилизация“, каза директорът на музея Петър Калчев при откриването.
4
Прожекция на филма  Les Plus Belles Annees d`une Vie (Най-добрите години от живота) по време на 72-ия годишен филмов фестивал в Кан, Франция. Филмът е представен в официалния конкурс на фестивала, който ще се проведе от 14 до 25 май.
5
Състезателят Кейт Милър-Хайдке от Австралия изпълнява Zero Gravity по време на Големия финал на 64-ия годишен музикален конкурс Евровизия на изложението Тел Авив, в Тел Авив, Израел.
6
Статуята на Буда e изгорена по време на церемония, в чест на денят на Весак в Индонезия, 19 май 2019 г. Весак е денят на пълнолунието, който отбелязва раждането, просветлението и "parinirvana" или преминаването на Буда. Хиляди будистки поклонници празнуват будисткия празник на Весак в храма Боробудур, най-големият будистки храм в Индонезия.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 111 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.