Снимки на уикенда 13-14.04.2019

20:10, 14 апр 19 / Денят в снимки 25 3749 Topnovini
Монахини, държащи маслинови клонки, по пътя с към Маслиновата планина в Източен Йерусалим, откъдето е преминал Христос по пътя си към града. Честваме стартирането на Страсната седмица
1
Германия почита 74 - годишнина от освобождаването на затворниците от концетрационния лагер Бухенвалт, освободен от американски войки на април 1945 година. На снимката е бивш затворник на лагера, почитащ жертвите на войната.
2
Проведе се 117 състезание по колоездене Париж- Рубе. Фотографията улавя победоносния момент на Филип Гилберт от Белгия при преминаването на финалната линия
3
Сикхски поклонници посещават Gurdwara Panja Sahib, по време на празненствата на фестивала Байсакхи, в Хасанабдал, Пакистан, 14 април 2019 г. Хиляди сикхи от различни страни посещават светите си места в Пакистан, за да отпразнуват седмичния фестивал Байсакхи, който предвещава началото на Новата година на Сикха.
4
Днес се проведе фестивалът "Сонгкран" се отличава с масова водна война. Фестивалът се свъзва с честването на тайланската нова година и продължава няколко дни.
5
Стартираха тридневните празниците във връзка с Кхмерската Нова година в Камбоджа, които продължават от 14 до 16 април
6
В югоизточнен Ирак е открит масивен гроб, за който се счита ,че съдържа телата на повече от 50 хиляди кюрди, убити през Иракската война от 80 години на миналия век.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани