Световни топмодели пристигат на модно събитие в Свети Влас (СНИМКИ)

18:30, 10 авг 18 25 773 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-престижното модно събитие по морето ще се проведе за шеста поредна година на Марина Диневи – св. Влас, на 11 август от 16:30 часа в кораба Ил Сицилиано. Специално за дефилетата пристигат миски и световни топмодели от Македония, Украина, Сърбия, Ливан, Русия.

През летата на 2012-та, 13-та, 14-та, 15-та, 16-та година бляскавото фешън шоу бе най-обсъжданият ивент по южното ни Черноморие. 

Събитието, съчетание между мода, красота, артистизъм, танц и музикални изпълнения, събира на едно място собственици на хотели, на казина, на автомобилни компании, на винарски изби, политици, руски бизнесмени и българският артистичен елит. През годините специален гост бе дори носителка на титлата Мис Италия, която също мина по котешката пътека. 

12 топ-модела и носителки на титли за красота ще дефилират по котешката пътека на най-грандиозното и единственото модно събитие Grande Glamour Show. Събитието ще премине под формата на изискан спектакъл, съчетан с танци, музика и много артистизъм. Водеща ще е оперната прима Весела Нейнски, а за музикалното настроение ще се погрижи поп сензацията Сънхарт. За дефилето ще бъдат подбрани 6 модни къщи и дизайнери, достойни да бъдат показани пред отбраната публика.

Афтър партито ще се състои в казино от 20 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама