Звезден рожденик: Меган Фокс

10:14, 16 май 18 / Свят 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес рожден ден празнува американската актриса и манекенка Меган Фокс, която навършва 31 години!

Меган Фокс е родена на 16 май 1986-та година в Оук Ридж, щата Тенеси, САЩ и има по-голяма сестра. Меган започнала да взема уроци по танци и актьорско майсторство когато била на пет години. След като навършила 10 семейството й се преместило във Флорида, където тя продължила уроците и завършила училище. Има френски, ирландски и чероки корени. Започва своята бляскава кариера на модел, още когато е на 13 години и през 1999-та година печели няколко престижни конкурса.
На филмовата сцена изгрява през 2001-ва година като актриса във филма „Слънчева Ваканция“ (2001), където си партнира със близначките Мери Кейт Олсън и Ашли Олсън. През 2002-ра година участва в 122 серии на филма „Ocean Ave“. Участва в един епизод култовия сериал с Чарли Шийн - „Двама мъже и половина“.

В момента тя е преуспяваща актриса и живее в Лос Анджелис. Филмите с които става истински известна са „Изповедта на една малолетна актриса“, “Трансформърс“ 1 и 2, и „Тялото на Дженифър“.

Звездата Меган е обявена за секс символ и редовно се появява на страниците и кориците на мъжки списания. Тя е класирана първоначално на 18-то и 16-то място, но после завоюва и второто място в ТОП 100 класацията за „Най-горещи“ на списание Максим за 2009-та година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама