Майката на прободеното момче: Нападателят му може да е в схема за кражби

09:15, 16 май 18 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, смятат, че нападателят му е бил част от схема за крадене на пари. Това заявиха те пред Нова телевизия. Мъжът, който го нападна, ще бъде обвинен в опит за убийство.

"Децата са в група с нападателя. Те нарочно цапат със семки и доматен ток седалките зад шофьора, за да може никой да не сяда там. После му спират шалтера, шофьорът слиза да го включи и в това време малките му крадат парите, цигарите и каквото има", разказа майката на пострадалото 18-годишно момче. 

Ученикът Борислав беше намушкан с нож от 34-годишен мъж в тролейбус в столицата, след като направи забележка на група момчета да не плюят семки на земята. Край мястото на инцидента са открити шишета с метадон. 

"Разбрах, че нещо се е вложил и че е имало втора операция, но е възможно и да става дума за объркване на имената. Вчера му стана лошо и го включиха на системи", допълни тя. 

Бащата на момчето заяви, че синът му е възнамерявал да кандидатства в НСА тази година и усилено се е подготвял. След атаката в тролейбуса обаче има опасност той да изгуби цяла година. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама