Загиналата с АТВ Вилислава карала с висока скорост и неизправно возило

15:10, 02 май 18 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

25-годишната Вилислава, която загина при инцидент с АТВ на общински път в село Белащица, е карала със 100 км/ч.

Жители на Белащица се оплаквали, че се страхуват да пуснат децата си да играят на улицата, тъй като Вилислава препускала с бясна скорост с АТВ-то, съобщи marica.bg.

Трагедията се разигра в понеделник по обяд на Околовръстния път край Белащица. Вилислава се спуснала с АТВ-то по пътя и на метри от черешова градина загубила управление над возилото. На мястото няма следи от спирачен път, но се вижда как машината е минала през крайпътната канавка, събрала е около 20 метра от металната ограда с колчета и се е забила в крайпътно дърво.

Оказва се, че младата жена няма шофьорска книжка и е била с неизправно возило.

Преди дни споделила пред свой познат, че предната гума на АТВ-то нещо не е наред. Мъжът огледал и я помолил повече да не се качва на него. Вилислава не го послушала и продължила да шофира.

25-годишната Вилислава е майка на 2-годишно дете. Преди време се разделила със съпруга си и се преместила от Първенец при баба си в Белащица. Те й помагали в отглеждането на детето, тъй като майка й работила в Гърция.

Според приятелки на Вилислава, АТВ-то й било оставено от съпруга й. Карал го брат й Никола, но от известно време на него започнала да се качва и тя.

"Преди дни мина покрай мен с бясна скорост, поне със 100 км. Караше изправена, без каска и здраво натискаше газта, разказа пенсионер, който е пръскал вчера лозето си. Той обясни, че съжалява за момичето и цялото семейство. Трагедията е голяма, много от нас се притесняваха, че може да се случи нещо подобно", разказа той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама