Кармен Лазарова: Не съм лечител, Теодора беше част от група в Бразилия

10:19, 02 май 18 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Аз съм само водач в Бразилия. Запознах се с Теодора чак в Бразилия. Тази група, която водих, е от 9 човека. Аз попитах за състоянието на хората в групата организаторката им - Валя Лунагорва, която ми каза, че всеки има някакви болежки, но най вече отиват за духовно извисяване.

Това каза Кармен Лазарова в предаването "На кафе" по повод ситуацията с болната от рак Теодора, която се е влошила при лечение с медиум в Бразилия. "Аз не съм лечител, аз ходя по цял свят да изучавам какви лечители има, кой с какво се занимава, но не лекувам. Аз не мога да променя хората. Болестта, според мен, идва от погрешни модели на поведение", коментира Лазарова.

"За да се разбере терапията на Жоао трябва да се разбере какво е човекът. Той има една енергийна матрица, която се състои от много тела. Работата на Жоао Де Деус е духовните лечители на човечеството да дадат допълнителна енергия на тази матрица, която се състои от основни 8 тела и когато телата се настроят наново, тогава човешкото тяло се подобрява", обясни още медиумът.

"Теодора ми беше писала за плащането, за самата програма. Не знам дали Кармен и Теодора са комуникирали преди пътуването. Моята работа бе да организирам логистичната част от пътуването, за да не се занимава Теодора с това. Аз през цялото време си мислих, че водачът на групата е запозната със състоянието й", заяви съпругът на Теодора - Александър.

Кармен от своя страна твърди, че е искала да се срещне с всеки човек поотоделно за мястото, на което отиват, какъв трябва да е багажът, пътят, каква трябва да е подготовката, но така и не се е срещнала с Теодора.

"Не съм уведомявал за състоянието на Теодора, аз мислих че всичко е уточнено. Мислех че всичко е ясно. С оглед на това, което Кармен ми е посочила като пример, че е лекувана жена с рак на двете гърди, знаех, че всичко е ясно, а Кармен отговори, че става въпрос за съвсем различни случаи", споделя още Александър.

"Теодора може би в продължение на 1 година беше на лечение в Турция. Много от пътуванията бяха извършвани със самолет. За това бяха запознати лекуващите й лекари. И от тук и от там, лекарите работеха в пълен синхрон. Аз имах разговор с личната й лекарка, споменах й. Аз имам един сериозен грях, защото личната й лекарка каза, че е чувала за този лечител и е съмнителен", каза още съпругът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама