Благо: Тежко ми е, че децата ми живеят без мен

11:20, 26 мар 18 / Любопитно 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболистът Благой Георгиев потвърди лично, че е в процедура по развод със съпругата си Есмер Омерова.

"Разделени сме. Разводът е по взаимно съгласие. Няма смисъл да се караме и да правим скандали и интриги, все пак имаме общо дете", каза Благо пред Венета Райкова.

"Детето е ясно, че ще е с майка си. Никога не съм си представял, че някое дете може да живее разделено с майка си", разказа футболистът.

"Имам три деца, без които не мога да живея и ги обичам най-много на света", сподели още Георгиев.

Благой каза, че няма проблеми нито с Есмер, нито с Христина и допълни, че те са майки на децата му и винаги ще ги обича и уважава. Той допълни още, че и в двете му връзки не е имало трети човек, който да е станал причина за раздялата.

Георгиев разказа, че заедно със семейството най-важното нещо за него е футболът, но се отказва от него, защото мястото, което отборът му е заемал в последно време, не го удовлетворява.

Благо, който е известен с това, че е много религиозен, сподели, че за това вероятно му е повлияла случка от детството. Брат му бил изпаднал в кома и майка му искрено и горещо се молела за спасението на детето си.

"Вътре в себе си никога няма да си простя, че трите ми деца живеят без мен", завършва футболистът.

Георгиев и Омерова се ожениха през 2015 г. Те имат син на година и половина. Благой има още две деца от връзката си  с гимнастичката Христина Витанова - Йоанна е на 7 г., а Давид скоро ще навърши 5 г.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама