Сашо Диков влиза тази вечер с рубрика в "Шоуто на Слави"

17:10, 09 мар 18 / Любопитно 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сашо Диков се връща на екрана след неколкоседмично затишие и това ще се случи още тази вечер, 9 март, в "Шоуто на Слави", каза самият журналист.

"Започнах при Слави от днес сутринта с броденето на Стажанта в петък в парламента. Събрах достатъчно материал. Идеята е да имам седмична рубрика", обясни Диков.

Допреди няколко седмици той беше програмен директор на BIT, но след като телевизията бе купена от продуцента Мирослав Янев и всичките й предавания бяха спрени, Диков напусна.

В рубриката, която поддържаше и в BIT, журналистът влизаше в образа на Стажанта и с камера и микрофон присъстваше на всички важни политически събития в страната. Често беше и в кулоарите на парламента, както е направил и тази сутрин. Дали обаче "Стажантът" ще остане име на рубриката му при Слави, все още не е ясно. Ще се види довечера.

Преди една година Трифонов и екипът му дадоха ефир и на разследващия журналист Васил Иванов, след като той напусна NOVA, обвинявайки я в налагане на цензура. Уговорката му с "Шоуто на Слави" също беше да има своя рубрика, но впоследствие започна да работи в Канал 3. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама