Румен Радев - патрон на „Следваща цел: Марс“

12:00, 11 мар 18 25 555 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Апотеоз на дързостта в мисленето и действието на хората и човечеството като цяло, образец за иновативен подход към развитието на науката и бизнеса и уникален шанс  за българската общественост да се запознае от първа ръка с водещата частна инициатива от Европа по една от най-вълнуващите теми за човечеството“, коментира Президентът Румен Радев инициативата на Mars One да засели Червената планета с първата човешка колония.

Организаторите на „Следваща цел: Марс“ от фондация ELEVATE получиха специални поздравления от Президентската институция за инициирането и реализацията на събитието с цел осигуряването на възможност българската публика да участва на подобни срещи и дискусии именно в България.  Планирана е и работна среща на Президента с Бас Лансдорп по време на визитата му в София.

За нас е особена чест, че Президентът прие поканата ни за патронаж на събитието. Тази подкрепа на Президентската институция е силен стимул за насърчаване на бизнеса към взаимодействие с науката в сферата на космическите изследвания и технологии.“, коментира Момчил Кръстев – основател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас световни предприемачи и лидери, които внасят промяна чрез своята дейност, за да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и знания.

Билети за събитието на 23 март – в мрежата на Eventim; специални категории билети “С приятел” и “Семеен”


 


 

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама