Три коли горяха през уикенда

14:22, 26 фев 18 25 603 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пожарникарите са откликнали на 3 сигнала за горящи автомобили.

В 18:14 часа, на 24 февруари бил получен сигнал за запален лек автомобил на ул.“Съединение“. На място бил насочен екип, но до пристигането му собственикът на лекия Форд „Фокус“ с помощта на пожарогасител загасил пламъците.

Изяснено било, че са тръгнали след късо съединение. Противопожарният екип извадил акумулаторната батерия и обезопасил автомобила. Унищожени в пламъците били ел. инсталация и стартер.

Автомобил се запалил по време на движение малко след 14:30 часа, на 23 февруари. Пламъците тръгнали след късо съединение в лек автомобил Фолксваген „Бора“ с шуменска регистрация на паркинг на хипермаркет в града.

Пламъците били загасени с помощта на 100 л. вода. Унищожени са  част от ел. инсталацията на автомобил, пластмасова капачка, която била върху мотора, частично е унищожена и газова уредба. Автомобилът бил спасен.
 
В 23:08 часа на 23 февруари бил приет сигнал за пожар в паркиран на ул.“Чавдар войвода“ в Нови пазар лек автомобил БМВ  320 с шуменска регистрация. Към мястото е насочен екип от противопожарната служба в града.

Пламъците унищожили ел. инсталация, пластмасови гумени елементи, обгоряла била и боята на предния капак на автомобила. 27-годишният собственик изразил съмнение за умисъл, но след извършения на място първоначален оглед данни са умисъл не били установени. Пожарът бил погасен с помощта на 800 л. вода, причините за пожара се изясняват.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама