Хоби-готвачка се обяснява в любов на Лео Бианки

12:20, 26 фев 18 / Любопитно 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Претендентка за бялата престилка в предстоящия сезон на MasterChef ще изчерви най-новото попълнение в журито Лео Бианки с обяснение в любов. Хоби-готвачката е най-голямата сестра от общо 6 деца в семейството, а дали ще успее да се пребори за три „да“ от страна на оценяващите, ще може да се проследи днес от 21 ч.

Юрист и фитнесманиак ще демонстрира уменията си в здравословната кухня, която той самият нарича „суперхрана“, а амбициозна пътешественичка от Пазарджик ще се опита да впечатли журито не само с перфектния си немски, но и с рецептата си за сьомга териаки. Учител по народни танци ще сервира традиционна българска кухня в калпак, а корейка от Узбекистан ще определи страната ни като „земята на своя късмет“. На Андре Токев, Петър Михалчев и Лео тя ще поднесе хармония от облекло, посуда и азиатска екзотика. Гол литвиец пък ще признае, че се е преместил в страната, за да участва в MasterChef и да докаже, че здравословното хранене може да те поддържа в топ форма.

От тази година наградата за победителя в кулинарното шоу става още по-голяма, като към чека за 100 000 лв. се прибавя и стипендия за обучение в най-престижната кулинарна академия „Кордон бльо“ в Лондон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама