Шарапова спря да тъжи за Григор Димитров с близък до кралското семейство

13:11, 29 яну 18 / Свят 25 1096 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След близо 3 години тенисистката Мария Шарапова изглежда най-после намери с кого да замени Григор Димитров. Това е 38-годишният британец Александър Гилкс, близък до кралското семейство и съосновател на една от големите аукционни къщи в интернет Paddle8.

"Дейли Мейл" съобщава, че Гилкс и Шарапова са били снимани на летището в Лос Анджелис да влизагт в такси. Твърди се също, че двамата са посетили в Ню Йорк ателието на известния американски скулптор Том Сакс. За тази среща Маша пусна снимка в инстаграм.

Гилкс е един от най-желаните ергени на Великобритания. Състоянието му се оценява на няколко десетки милиона паунда. Освен това той е чест гост на кралските особи, а според слухове дори за известно време бил гадже на Пипа Мидълтън - сестра на съпругата на принц Уилям - Кейт.

Мария Шарапова и Григор Димитров бяха гаджета между 2012 и 2015 г., като връзката им започна преди българинът да започне пробива си в Топ 10. След 3 години страст и папарашки снимки в Милано, Мадрид и екзотични курорти те се разделиха. В книгата си "Неудължима" Шарапова обясни, че причина за това е невъзможността тя да се съсредоточи върху кариерата си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама