Тръмп: Аз съм стабилен гений

09:37, 29 яну 18 / Свят 25 492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Аз съм стабилен гений и ям доброкачествена храна”, заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп в интервю за британската телевизия Ай Ти В, цитирана от БТА.

Запитан дали яде бъргъри и дали пие кока кола, той
отговори: "Ям чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите шеф готвачи в света, ям здравословна храна, но също хапвам и такива неща при случай. Мисля, че всъщност се храня много добре".

В интервюто, записано в кулоарите на Световния икономически форум в Давос, Тръмп заяви още, че е много популярен във Великобритания.

Президентът заяви още, че очаква да посети
Обединеното кралство, където има покана от кралица Елизабет II да направи държавно посещение.

На въпрос дали изпраща туитове с телефона си, докато е в леглото, той отвърна: "Понякога в леглото, понякога може би на закуска или на обед, или когато и да е, но обикновено това става рано сутрин, или вечер... Много съм зает през деня".

Попитан за критиките, които му отправят някои жени, той каза, че подкрепя жените и че много жени са наясно с това. Според него жените харесват подкрепата му за силна армия, защото искат да се чувстват в безопасност у дома.

Президентът увери, че изпитва огромно уважение към жените, но когато настоятелно бе запитан дали е феминист, той отвърна, че не е.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама