Къде спират водата?

07:05, 18 яну 18 25 547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шар планина“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Шар планина“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Свети Свети Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шар планина“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Димитър Миленков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Димитър Миленков“ №202.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 373, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 373

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 373.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Малобучински път“, с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Местност „Манилов дол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобучински път“ ъгъла с ул. „Бор“.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама