Най-красивата омъжена жена в Бургас е сред претендентките за короната „Мисис България“

14:00, 24 окт 17 / Любопитно 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Естествена красота, нежност и финес – на тези качества разчита титулуваната за най-красивата омъжена жена в Бургас Надя Недялкова. Тя се отправя този петък към конкурса Мисис България 2017.

Красивата бургазлийка, която е горда майка на три дъщери, тази пролет спечели жури и публика и завоюва короната в бургаското издание на конкурса.

Освен красива, Надя Недялкова е находчива, умна и успешна в работата, която върши и доказателство за това е шестият по ред приз, който печели за „Най-успешен мениджър на годината“. Започвайки като служител в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света преди 13 години, днес тя се развива успешно като търговски директор. Също така е и обучител , взима дейно участие като лектор в редица форуми от системата Дейл Карнеги за постигане на успех.

Надя умело съчетава грижите за семейството и професионалните ангажименти, като наред с това активно се занимава с благотворителност.

В края на тази седмица Надя заминава за София, където ще вземе участие в конкурса, който събира на едно място най-красивите омъжени жени от цялата страна.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама