Димитър Делчев: Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП

09:42, 24 окт 17 / Политика 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП, които единствени имат полза от такова, каза през България он еър Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“.

Обкалям страната и виждам какво се случва. Хората от СДС, Да, България, ДСБ, БЗНС и гражданите искат обединение на десницата. Ако тръгваме да разбиваме монополола на ГЕРБ по места и да освободим България от корупционната зависимост, това няма да стане с ново разделение, категоричен бе Делчев. Аз ще говоря с всеки, който иска да се бори за тази промяна, допълни председателят на ДБГ.

Необходим е нов начин на мислене и честен разговор за партньорството и морала в дясно. Трябва много да се внимава с поставянето на условията от хора, които са били министри на Борисов.
Здравият разум ще надделее над дребните лидерски претенции и заради желанието на хората по страната да работят заедно за разбиването на модела на ГЕРБ, каза още той.

Делчев заяви, че Бюджет 2018 показва нежеланието на правителството да извършва необходимите реформи. Административното увеличаване на залати няма да доведе до вдигане на доходите, а обратно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама