Лиъм Галахър представи втори сингъл от соло-дебюта си

21:34, 10 авг 17 / Култура 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В очакване на дебютния му солов албум, феновете на Лиъм Галахър могат да чуят втори сингъл от проекта.

“For What It’s Worth” е написана от Лиъм и Саймън Джоунс. Според феновете на Галахър, иконичните му вокали успяват да предадат силата и емоцията на извисяващия се, звучащ като химн припев, и сякаш гласът му е създаден за тази песен.

Исках да напиша извинение.”, обясни Галахър за песента. „Не към конкретен човек, а към всички, защото не съм добър в съжаленията. Тази песен дава тон точно на това.

Лидерът на "Оейзис" пише сам или участва в процеса на създаване на почти всяка песен, включена в “As You Were”, но в албума участват и други популярни музиканти и продуценти.

Не исках да преоткривам нищо или да тръгна на джаз одисея в Космоса”, споделя Лиъм. „В записа има малко от емоцията на “Cold Turkey” на Ленън, The Stones, и класики. Този път те звучат по моя начин.”

“As You Were” вече е достъпен за предварително поръчване, с незабавно получаване на синглите “Wall Of Glass”, “Chinatown” и “For What It’s Worth”. Албумът ще излезе дигитално (стандартна и делукс версия), на CD (стандартна и делукс) и на LP (стандартна 12” плоча и цветна лимитирана 12” плоча).

У нас албумът ще се появи на 6 октомври от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама