Събота е ден за засаждане на цветя

17:59, 21 юни 17 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Момчетата и момичетата от „Когато станем 100 000 - ще засадим гора“ и „Зелени решения за София“ за пореден път обединяват усилията си, за да докажат, че заедно можем да направим града, в който живее по-зелен и по-красив. За целта, те имат нужда от нашата помощ в съботния ден. От 10:00 до 17:00 часа всички заедно можем да почистим боклуците и да засадим цветя в пространствата в район „Красно село“.

Сборният пункт ще бъде в жк."Хиподрума", ул. "Кратово" , точно пред блок 139. Организаторите са осигурили инструменти, растения и семена. Разчитат на хубавото време и на желанието ни да дадем добър пример.


„Ако искаме промяна, трябват ни масирани действия. Нека го направим, да действаме, защото ние правим света, в който живеем! Защото заедно можем да го направим такъв какъвто желаем - по-красив, по-зелен, по-чист!“ - призовават от „Когато станем 100 000 - ще засадим гора“ и „Зелени решения за София“ .

Тяхната амбиция звучи така:

„Скоро над 100 декара "кални точки" (газени от коли и хора места, обезтревени площи и др.) ще се превърнат в зелени, затревени, а където е възможно и разкрасени с цветя, храсти и дръвчета места.“

Съучастник в доброто им дело е и Столична община, а ако и на вас ви се иска да направите света по-красив – освободете си съботата, запретнете ръкави и действайте, защото нали знаете - силата е в нас.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама