Спрени от движение стари автомобили тормозят люлинци

17:13, 21 юни 17 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стари автомобили, спрени от движение, заемат места в паркинги и пречат, оплакаха се живущи в ж.к. „Люлин“ по време на приемната на народния представител от групата на БСП за България Димитър Данчев и заместник председателя на СОС на социалистите Милка Христова. 

Люлинци обвиняват кмета на района в бездействие и се надяват Милка Христова да направи проверка и да се търси адекватно решение.

Вълнения предизвиква и проблемът, породен от имот на входа на Зоопарка. Гражданин притежава документи, от които се вижда, че 1700 квадратни метра са били общински терен и неправомерно са приватизирани. Искането е Столична община да потърси правата си по съдебен ред. Проблемът е със 17-годишна давност и няма никакво развитие по въпроса.

 

Много столичани изявяват позиция, че паметника „1300 години България“ пред НДК трябва да бъде запазен и реставриран.

Въпроси, засягащи топлофицирането и газифицирането на стари блокове в квартал "Лозенец" също беше предмет на коментар по време на приемната (на снимката горе).

Следващата приемна е идният вторник и на разположение на столичани на ул. „Леге“ 10 ще бъдат народният представител Михаил Христов и общинският съветник Владимир Данев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама