София приема форума  „Силни региони за силна икономика“ 

12:32, 21 юни 17 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столична община ще бъде домакин на Националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика“, който стартира утре от 9 ч. в хотел "Маринела". Кметът Йорданка Фандъкова ще открие форума, в който ще се включат икономически експерти от държавната администрация, евродепутати, специалисти по еврофондовете и други. 

Форумът, под егидата на бизнес списание, обедини 20 големи общини, в които бе проведен от април досега. Бяха обсъдени с представители на бизнеса и на общинската администрация новите форми на финансиране, данъчните облекчения, тенденциите в маркетинга и рекламата, човешките ресурси.

Мащабното събитие е изградено от  2 модула. В първия се провеждат срещи на авторите и експертите на бизнес списанието с представители на местния бизнес, съвместно с общините. Представители на финансови и държавни институции представят на управителите на фирмите: форми за евро и други финансирания,  експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, счетоводство, търговското право, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари и др.

Вторият модул е концерт за гражданите на града - от 19 ч. на Голямата поляна в Южния парк. Със специалното участие на Димитър Туджаров (Шкумбата)  водещ на шоуто, фолклорната звезда Поли Паскова и Ансамбъл Чинари.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама