Гъвкавите методологии в бизнеса представят на публична презентация в Русе

08:01, 28 май 17 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отворена презентация и дискусия, засягащи гъвкавите методологии като начин на мислене и как те се прилагат в бизнес и в живота ни ще се състои днес в Русе, съобщават организаторите от Културен център BH.

За да бъде успешна една компания в днешно време, тя трябва да използва гъвкави методологии за управление. Те са необходими поради динамиката на бизнеса, пазара и технологиите, които се променят през няколко години. Agile и Scrum като начин на мислене ни дават възможност да се фокусираме не само върху бързото доставяне на продукт, а и върху високото му качество.

Agile и Скръм представляват набор от практики, методи и действия, с които можем да направим работата си по-приятна и видима за останалите около нас. Ще започнем презентацията с въведение за основната идея, ролите и целите, след което гостът ни ще даде примери за добри практики и стратегии за справяне с “тесни места” от реални проекти.

За лектора: Ивайло Иванов е сертифициран проектен мениджър с над 10 години опит във воденето на проекти и програми за разработване на софтуер и услуги. Управлявал е 20+ разнообразни и сложни международни проекти и програми - от проекти с чистa IT насоченост до посредничество в проекти от висок клас, целящи създаването на маркетингови и онлайн стратегии за 8 оператора в телекомуникационна група.

Презентацията е насрочена за 11,30 ч. в неделния ден, в културен център BH (ул. Добруджа 4).

Вход свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама